Αισθητική Ιατρική / Ενέσιμες Θεραπείες / Botox

     
         
 
 
     
   Συχνές Ερωτήσεις...
 
 
   Τι είναι και πως λειτουργεί το Botox-Vistabel;   
 

ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Ο χρόνος, οι επαναλαμβανόμενες συσπάσεις των μυών του προσώπου, η απώλεια όγκου (λιποδυστροφία) και η συνεχής έκθεση στον ήλιο, μειώνουν σταδιακά την ελαστίνη και το κολλαγόνο, που διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος, με αποτέλεσμα την εμφάνιση και την επιδείνωση των ρυτίδων.

ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Στατικές ονομάζονται οι ρυτίδες οι οποίες είναι εμφανείς ακόμα και σε κατάσταση ηρεμίας του προσώπου.
  • Δυναμικές ονομάζονται οι ρυτίδες οι οποίες γίνονται ορατές κατά την διάρκεια των εκφράσεων του προσώπου και έχουν την τάση να μετατρέπονται σε στατικές με την πάροδο του χρόνου.

Η αισθητική ιατρική έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο τα τελευταία χρόνια στην καταπολέμηση των ρυτίδων με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Εργαλείο στην φαρέτρα του ιατρείου είναι το Botox το οποίο αποτελεί την No 1 θεραπεία επιλογής στον κόσμο με περισσότερες από 10 εκατομμύρια εφαρμογές ετησίως.

Η λειτουργία του Botox συνίσταται στον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Έτσι, αν στο πρόσωπο δεν έχουν ακόμη σχηματισθεί οι στατικές ρυτίδες, με την ακινητοποίηση των μυών, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία τους, επιτυγχάνεται η πλήρης αποφυγή τους. Στην περίπτωση που οι στατικές ρυτίδες έχουν ήδη σχηματισθεί, η δράση του Botox οδηγεί στη σταδιακή λείανση και με την πάροδο του χρόνου στη μείωση του βάθους τους.

Η χρήση της βοτουλινικής τοξίνης (Botox) στην Ιατρική ξεκίνησε το 1968 με την εφαρμογή της στην Οφθαλμολογία και πιο συγκεκριμένα στις παθήσεις του στραβισμού και του βλεφαρόσπασμου. Μετά από εκατομμύρια θεραπείες διαπιστώθηκε η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια που έχει και έτσι τα τελευταία 15 χρόνια εφαρμόζεται με επιτυχία στην αισθητική αναζωογόνηση του προσώπου και αποτελεί εγκεκριμένη θεραπεία από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Συνδυάζει θεαματική βελτίωση, ελάχιστο χρόνο εφαρμογής, αναστρέψιμο αποτέλεσμα και χαμηλό κόστος.

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα δροσερό και λαμπερό πρόσωπο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 


 


 
   Πόσο ασφαλείς θεραπεία είναι; Έχει 
 ανεπιθύμητες ενέργειες;
   
    Πότε θα έχω τα ορατά αποτελέσματα και πόσο
 διαρκούν;

   
   Πόσες φορές μπορώ να κάνω τη θεραπεία;
 Θα διατηρήσω την εκφραστικότητα μου;

   
    Ποιά είναι η ιδανική ηλικία για να ξεκινήσω το 
 Βοtox;

   
   Περίληψη Θεραπείας...    
   
   
   
   
       
Copyright [year] by WellAging
Produced by Optisoft