Aντιγήρανση / ASYRA


 
 


Τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν γίνει τεράστια βήματα στην εξέλιξη της τεχνολογίας και της ιατρικής, η ανάγκη για αντιμετώπιση των σημαντικότερων και συχνότερων ασθενειών παραμένει ανικανοποίητη. Ακόμα και στον τομέα της διάγνωσης, που έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα, η ανίχνευση των πρώιμων σημείων της νόσου δεν είναι ικανοποιητική για τις περισσότερες και τις συχνότερες παθήσεις. Το αποτέλεσμα είναι, η διάγνωση να καθυστερεί σημαντικά και με μεγάλο κόστος σε νοσηρότητα για τον ασθενή.

Ο Βιοσυντονισμός είναι η πιο πρόσφατη εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής, που καλύπτει την ανάγκη της πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού, που δυνητικά μπορούν να εξελιχθούν σε παθήσεις.

Η βασική ιδέα του είναι σχετικά απλή, αλλά οι εφαρμογές που προκύπτουν από αυτήν είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Το Asyra σηματοδότησε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, για την τεχνολογία του βιοσυντονισμού. Είναι μία από τις πρώτες πραγματικά ευέλικτες συσκευές, επιτρέποντας ένα ταχύτατο απεικονιστικό έλεγχο, μειώνοντας σημαντικά τη χρονική διάρκεια της εξέτασης. Τόσο πολύ, έτσι, ώστε ο έλεγχος όλων των σημαντικών οργάνων και συστημάτων του σώματος μειώθηκε από περίπου μια ώρα, σε μερικά λεπτό.

 

 
     
 
 

 

Εκτός του ότι είναι εκπληκτικά γρήγορο, το Asyra  είναι και εξαιρετικά ευέλικτο. Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα μπορούν να προσαρμόζονται και να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες των ιατρών και των ασθενών, νέα πρωτόκολλα μπορούν να δημιουργηθούν, και να χρησιμοποιούνται συμπληρώματα, από οποιονδήποτε προμηθευτή, και μπορούν εύκολα και γρήγορα να προστεθούν στη βάση δεδομένων του συστήματος.

Ο ασθενής κρατάει δύο μπρούντζινα ραβδοειδή ηλεκτρόδια, ένα σε κάθε χέρι του, από τα οποία περνούν διαδοχικά πληροφορίες σε ηλεκτρονική μορφή. Οι ηλεκτρικές πληροφορίες ακολουθούν τους κλασσικούς μεσημβρινούς του σώματος, απ’ όπου διανέμονται σε ολόκληρο το σώμα. Ο τρόπος που αντιδρά το κάθε όργανο και το κάθε οργανικό σύστημα στις πληροφορίες βοηθάει στην εκτίμηση της κατάστασης του οργανισμού.

 

 
 

ASYRA - OI ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

1. Εκτίμηση την κατάστασης της υγείας των οργάνων και των συστημάτων του σώματος: Μία γρήγορη και αξιόπιστη επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού που μας δείχνει ποια όργανα και ποια οργανικά συστήματα του οργανισμού είναι επιβαρυμένα.

2. Διατροφική δυσανεξία: Το τεστ βιοσυντονισμού διατροφικής δυσανεξίας σχεδιάστηκε για να ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες του οργανισμού. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι αυτές οι τροφές προκαλούν επιβράδυνση του μεταβολισμού και μακροπρόθεσμα οδηγούν σε συσσώρευση λίπους και περιττά κιλά. Ο αποκλεισμός αυτών των τροφών από το διαιτολόγιό οδηγεί σε απώλεια βάρους, ευεξία χωρίς τη χρήση συγκεκριμένου διαιτολογίου και συνακόλουθη αντιμετώπιση πολλών παθήσεων.

3. Επάρκεια θρεπτικών ουσιών, βιταμίνες: Αν και η διατροφή του μέσου Έλληνα είναι πλούσια σε θερμίδες, η κλινική εμπειρία δείχνει ότι πολλές σημαντικές θρεπτικές ουσίες απουσιάζουν. Οι κλασσικές εξετάσεις αίματος αδυνατούν να μας δείξουν με αξιοπιστία την πραγματική έλλειψη (όπως στο ασβέστιο του αίματος, που παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ το άτομο μπορεί να πάσχει από σημαντική οστεοπόρωση). Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να μας δώσει αρκετά πιο αξιόπιστες απαντήσεις για να θωρακίσουμε τον οργανισμό.

4. Εύρεση όμοιου: Η Ομοιοπαθητική καθημερινά κερδίζει έδαφος και όλο και περισσότεροι στρέφονται σε αυτήν για την αντιμετώπιση της ασθένειας και διατήρηση της υγείας. Ο Βιοσυντονισμός συντρέχει σημαντικά στο έργο του ομοιοπαθητικού, προτείνοντας ομοιοπαθητικά σκευάσματα που να ταιριάζουν όσο καλύτερα γίνεται στον ασθενή (και όχι μόνο στην πάθησή του).

5. Πρόταση σκευασμάτων: Για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της Ομοιοπαθητικής πολλές φορές χρειάζονται βότανα,  ανθοϊάματα και άλλα σκευάσματα. Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει τον θεραπευτή να διαλέξει την ιδανική συμπληρωματική θεραπεία για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

6. Περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις: Το σύγχρονο περιβάλλον είναι γεμάτο τοξικές ουσίες. Στον αέρα, στην τροφή, ακόμα και στο νερό που πίνουμε. Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να δείξει αν υποβάλλουμε τον οργανισμό μας σε σημαντική έκθεση σε τοξικά για τις εγγενείς ανοχές του.

7. Πρώιμη αναγνώριση ορμονικών διαταραχών: Φαίνεται ότι στην εποχή μας οι ορμονικές διαταραχές είναι ιδιαίτερα συχνές. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από υποκλινικές (χωρίς ειδικά συμπτώματα) διαταραχές, που συχνά δεν φαίνονται σε εξετάσεις στο αίμα, αλλά η ορμονική αποκατάσταση βοηθάει σημαντικά. Επίσης, πολλές περιπτώσεις χρόνιας κόπωσης, πονοκεφάλων, ατονίας κ.τ.λ. οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές. Οι διαταραχές συνήθως προέρχονται από τη σημαντική επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις εξετάσεις που μπορούν να γίνουν με τις συσκευές του βιοσυντονισμού. Ο συνδυασμός της κατάλληλης εξέτασης με τις κατάλληλες θεραπείες οδηγούν στα μέγιστα αποτελέσματα.

 
     
     
Copyright [year] by WellAging
Produced by Optisoft